Helpottaa. Olo on vapautunut. Lähdin julkaisemaan Surukirjan mahdollisimman pienin odotuksin, uskoen samalla että kirja löytäisi kyllä lukijansa. Näin näyttää nyt käyneen.
Maaliskuussa Surukirja ladattiin sivuilta yli tuhat kertaa. Tarkkaa lukua ei saatu, koska analytiikka ei jostain syystä täysin toiminut. Sivuilla käytiin 1 500 kertaa, joista yli tuhat kävijää tuli somen kautta.

Riskin ottaminen näyttää siis kannattaneen, hienoa! Aion kirjoittaa ja julkaista blogia parin viikon välein. Julkaisuajankohta tulee yleensä olemaan torstaiaamu, onhan se tunnetusti toivoa täynnä.

Aion myös kehittää sivustoa moniääniseksi. Kommentit ja keskustelu sivuille on hyvin tervetullutta. Tulen myös pyytämään tuntemiani ajattelevia ja syvästi kokevia ihmisiä kirjoittamaan sivustolle. Vierasblogissa en toivo kirjoitettavan työroolin tms. kautta, vaan omista henkilökohtaisista lähtökohdista ja kokemuksista käsin.
Syksyksi saattaa olla luvassa myös muita e-kirjoja, jotka sopivat sivuston aihepiiriin. Surukirjan julkaiseminen on ollut yksi elämäni vaikeimmista ja rohkeimmista päätöksistä. Koen sen myös yhdeksi merkityksellisimmistä. Katsotaan mitä tämä polku tuo tullessaan.